Onze diensten

Vanwege alle recente ontwikkelingen qua wetgeving op het gebied van sociale zekerheid en arbeidsrecht is er steeds meer sprake van overlap wanneer het gaat om verzuimbegeleiding en HR-ondersteuning. Windst in Bedrijf kan daarom verzuimbegeleiding  en HR-ondersteuning onder één dak aanbieden. Bij recente ontwikkelingen valt hierbij te denken aan bijvoorbeeld de modernisering van de ziektewet en het nieuwe ontslagrecht.

Voor elke organisatie de juiste benadering

Windst in Bedrijf kent kortweg drie verschillende vormen van dienstverlening die elk afzonderlijk op maat kunnen worden aangeboden:

1. EIGEN REGIE IN BEDRIJF
U beschikt over de mensen en middelen om volledig de regie op verzuimbegeleiding en HR-ondersteuning in eigen hand te nemen. Windst in Bedrijf helpt u hierbij door coaching en training. Na verloop van tijd hoeft u nauwelijks nog verzuimbegeleiding en HR-ondersteuning in te kopen. U heeft alles zelf in huis.
2. SAMEN MET WINDST IN BEDRIJF
Een aantal zaken doet u zelf, maar u heeft op sommige gebieden ondersteuning nodig. Dit omdat de situatie daar om vraagt of omdat het voor uw organisatie beter is de dienstverlening van Windst in Bedrijf incidenteel in te kopen en niet continu in huis te hebben.
3. WINDST IN UW BEDRIJF
Bij verzuim en inzetbaarheid van uw medewerkers heeft u een partij nodig die u het werk uit handen neemt zodat u als ondernemer door kunt met uw dagelijkse werk. Windst in Bedrijf helpt u en neemt u de zorg uit handen, maar zorgt er tevens voor dat u altijd betrokken blijft.