Windst in Bedrijf biedt cursus Preventiemedewerker

By admin|januari 17, 2018|Laatste nieuws|

Windst in Bedrijf biedt de cursus Preventiemedewerker weer aan voor haar klanten op 15 februari aanstaande

Op 1 juli 2017 is de nieuwe Arbowet in werking getreden. Binnen deze wet wordt de rol van de Preventiemedewerker belangrijker en veranderen er belangrijke zaken in de verantwoordelijkheden van de Preventiemedewerker. Binnen elk bedrijf is het verplicht dat er een preventiemedewerker wordt aangesteld. Deze neemt maatregelen tegen beroepsrisico’s en is op de hoogte van alle relevante Arbo zaken.

Een Preventiemedewerker dient onder andere de risico’s binnen een organisatie te herkennen en te beheersen en moet in staat zijn om een RI&E op te stellen. Middels een ééndaagse cursus brengen wij de preventiemedewerker de verplichte kennis bij.

De datum voor de cursus op open inschrijving in de regio Rotterdam staat gepland op donderdag 15 februari van 10:00 -16:00 uur in Rotterdam (Botlek.)

De inschrijving is inmiddels gestart. Inschrijven kan tot 1 februari. Wees er snel bij, want vol is vol.

Windst in Bedrijf biedt de cursus preventiemedewerker aan voor  € 475,00. excl. btw.

Klanten van Windst in Bedrijf kunnen echter gebruik maken van een speciaal tarief.  U betaalt in totaal € 399,00 excl. btw per deelnemer

Hierbij inbegrepen zijn cursusmateriaal, koffie/thee, lunch en certificaat.

Aanmelden kan via info@windstinbedrijf.nl of via 06-83537399

*Twee weken voor aanvang van de training wordt 50% van het cursusbedrag berekend. Na deze periode is bij annulering het volledige cursusbedrag verschuldigd. Natuurlijk kunt u een vervangende deelnemer sturen. Bij onvoldoende aanmeldingen (minimaal 6) behoudt Windst in Bedrijf zich het recht voor om de training te annuleren.

Share this Post: